Biopharma Denmark
Merck KGaA, Darmstadt, Germany
Merck KGaA, Darmstadt, Germany

Merck Group

Merck Group headquarters in Darmstadt, Germany
Merck Group

Merck Group – innovativ, specialiseret, international

Merck er en global farmaceutisk og kemisk virksomhed med ca. 40.000 medarbejdere i 67 lande. Med opkøbet i juli 2010 af Millipore, der globalt er førende inden for 'life science', nåede vi samlet en omsætning på 10 milliarder euro i 2011, hvilket er en stigning på 11 % i forhold til 2010.
Merck er den farmaceutiske division af Merck og arbejder med både innovative receptpligtige lægemidler såvel som håndkøbslægemidler, mens Merck Chemicals tilbyder specialprodukter til industrier inden for elektronik, trykkeri, lak og farve, kosmetik, levnedsmidler, lægemidler og bioteknologi.
Virksomheden ledes af Merck KGaA, der har hovedkontor i Darmstadt i Tyskland. Ca. 30 % af virksomhedens totale kapital er børsnoteret, og familien Merck ejer ca. 70 % via E. Merck KG.
Merck er verdens ældste farmaceutiske og kemiske virksomhed med rødder helt tilbage til 1668.
I 1917 blev det amerikanske datterselskab Merck & Co. separeret fra Merck KGaA og har været et selvstændigt selskab lige siden. Trods navneligheden har de to selskaber intet med hinanden at gøre i dag, og for at minimere forvekslingerne markedsføres de to selskaber således:
EuropaUSA/Canada
Merck GroupMerckEMD
Merck & Co.MSD (Merck Sharp & Dohme)Merck & Co., Inc.